Betoninjectie

Betoninjectie door Prevent Vochtwering

Heeft u wel eens gehoord van een betoninjectie? Prevent Vochtwering ziet betoninjectie als een constructieve oplossing voor beton en metselwerk. Daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Het kan zijn dat er bij uw woning op een of meerdere plaatsen sprake is van scheurvorming in betonnen constructies en metselwerk. Meestal is dat het gevolg van mechanische spanningen. Deze kunnen verschillende oorzaken hebben en daarbij kunt u denken aan krimpverschijnselen, een te grote belasting, fouten in de constructie zelf, veroudering, thermische vervorming of zetting van de fundatie. Wij kiezen er dan voor om beton te injecteren, want hierdoor kunnen wij scheurvorming herstellen. Wilt u meer weten over betoninjectie of denkt u dat u ons hiervoor nodig heeft? Laat u het ons dan horen, zodat wij u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn!

Beton injecteren: ons specialisme

Wij van Prevent Vochtwering bieden u een effectieve manier om scheuren, naden, grindnesten en holle ruimtes te vullen of te repareren: door het beton te injecteren. Wij beheersen de dienst betoninjectie tot in de puntjes en daarom kunnen wij u hiermee ook direct van dienst zijn. Wij komen graag naar u toe om de situatie te beoordelen en dan kunnen wij inschatten of dat er een betoninjectie nodig is.

Betoninjectie

Betoninjectie wij regelen het voor u!

Als het nodig is, dan verzorgen wij de betoninjectie voor u. Het is belangrijk dat de woning er goed uit ziet en dat er geen sprake is van scheuren. Helaas kunt u daar niet altijd iets aan doen. Maar wanneer u scheuren opmerkt is het wel raadzaam dat u in contact komt met ons, zodat wij er wat aan kunnen doen voor u. Wacht u er daarom niet mee wanneer u vragen heeft of wanneer u een scheur op heeft gemerkt. Er moet tijdig gehandeld worden, zodat verergering voorkomen kan worden.

Vragen over de betoninjectie? Vraag het ons.

Wanneer er sprake is van beton injecteren bij uw woning dan kunt u dat het beste aan de vakmannen overlaten. U kunt altijd bellen met (0347) 37 50 59. Wilt u graag weten wat de kosten zijn en wat de voordelen zijn van deze dienst? Laat u het ons dan weten, daarvoor kunt u ook het formulier op onze website invullen en dan zorgen wij dat het traject in gang wordt gezet. Het sturen van een mail behoort ook tot de mogelijkheden: info@prevent-vochtwering.nl.

Direct contact!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Telefoon*

Uw woonplaats*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht