Bodem injectie

Voor elke bodem injectie: grond- en bodemformaties

Voor een bodeminjectie of voor vochtwering moet u bij Prevent Vochtwering zijn. Wij zijn gespecialiseerd in diverse geavanceerde technieken en leveren een uitgebreid dienstenpakket. Wij werken met het modernste materieel en hebben deskundige en zeer gemotiveerde werknemers in dienst die de fijne kneepjes van het vak beheersen.

Een bodeminjectie in bodemformaties bestaande uit zand- en grindstructuren, levert het beste resultaat op. Prevent is specialist op dit gebied en is in staat om bepaalde eigenschappen aan grond toe te voegen. Uiteraard al naar gelang uw wensen.

Bodem injectie op grote diepte mogelijk

Een bodeminjectie is met name op grotere diepte een moeilijke klus. Maar dankzij een zeer speciale grondinjecteerboor is Prevent in staat zelfs tot op grote diepte te boren en injecteren. En daar zijn we trots op.

Totaalbedrijf

Prevent Vochtwering doet echter meer dan het uitvoeren van grondinjecties. Wij zorgen voor bijvoorbeeld ook voor kelderafdichtingen en gevelimpregnering en tevens damwandinjectie en preventie bouwputlekkages. Een bodeminjectie is dus slechts een onderdeel uit een groot scala van werkzaamheden. Op onze website leest u hier meer over. Ook kunt u hier een formulier vinden waarmee u vragen kunt stellen en informatie kunt aanvragen.

Voorbeelden bodeminjectie

Direct contact!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Telefoon*

Uw woonplaats*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht