Kelder lekkage

Voorkom grote problemen

Kelderlekkages kunnen grote problemen veroorzaken. Ook kan het de gehele constructie aantasten zoals, stucwerk leidingen balklagen ect. Vaak zijn kelderlekkages het gevolg van zwakke plekken in de constructie bijvoorbeeld scheurvorming, dilataties, kim aansluitingen en grindnesten.

Behandeling van een kelderlekkage

De methode die Prevent Vochtwering toepast wanneer u last heeft van kelderlekkage, is het injecteren met gel op waterbasis. Eerst boren wij de lekkages in uw kelder aan. Vervolgens spuiten wij onder gereduceerde druk de vloeistof in de constructie. Na reactie van de vloeistof ontstaat er een waterdichte gel. Door dit systematische te doen maak je een waterdichte scherm in de muur.

Kelder lekkage

Schakel ons nu in!

Wanneer u een kelderlekkage heeft wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Onze ervaren medewerkers hebben al vele verschillende kelderlekkages succesvol opgelost. Neem contact op voor meer informatie en deskundig advies. U kunt ons bellen op (0347) 37 50 59 en mailen op info@prevent-vochtwering.nl. Prevent Vochtwering biedt een snelle oplossing bij kelderlekkage!

Direct contact!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Telefoon*

Uw woonplaats*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht