Optrekkend vocht

Voorkom ernstige schade

Hinder en schade door vochtoverlast en optrekkend vocht is een veel voorkomend probleem in Nederland. Wanneer aan deze vochtproblemen niets wordt gedaan, kan de bouwconstructie verregaand worden aangetast.
U heeft het vast wel eens gezien: aangetaste balken, verteerde stuclagen, schimmels en zelfs ongedierte dat de kop opsteekt. Allemaal situaties waarin te lang is gewacht met het nemen van maatregelen.

Wanneer u de schade en kosten beperkt wilt houden, zult u bij de eerste verschijnselen van optrekkend vocht en andere vochtproblemen al moeten ingrijpen vochtbestrijding om vocht te verwijderen.

Behandeling tegen vocht

Prevent Vochtwering beschikt over de juiste vak mensen en de juiste apparatuur om optrekkend vocht een halt toe te roepen. Bij vochtwering werkt Prevent met injectie methodes. Door op de juiste hoogte een kunsthars in de muur aan te brengen onstaat een ondoordringbaar scherm. Het resultaat is dat de capillaire werking van de muur wordt onderbroken en de vochtaanvoer word gestopt.

In de muren worden gaten aangeboord om de 10 cm. Zo ontstaat er een lijnpatroon. De injectie vloeistof wordt hierna afhankelijk van de kwaliteit van het metselwerk onder lage regelbare druk ingebracht. Wanneer de vloeistof is gepolymeriseerd, is het water dichte scherm een feit.

Checklist optrekkend vocht:

  • Behang begint los te laten
  • Plinten beginnen los te laten
  • Verf en/of pleisterwerk bladert af
  • Muffe geur
  • Schimmelplekken
  • Natte plekken

10 jaar garantie

Prevent vochtwering biedt voor een aaneengesloten periode van 10 jaar garantie op haar applicaties, wanneer deze zijn uitgevoerd door Prevent Vochtwering. Uiteraard kunt u er ook na 10 jaar van op aan, dat optrekkend vocht nog vele jaren meer geen vat op uw muur hebben.

Direct contact!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Telefoon*

Uw woonplaats*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht