Dilatatie

Prevent Vochtwering legt u uit wat dilatatie is

Als u last heeft van vocht, dan kunt u Prevent Vochtwering inschakelen. Wij zijn een echte duizendpoot op het gebied van vochtbestrijding en injectietechnieken. Daarvoor bieden wij u een zeer breed leverings- en dienstenpakket. Wij maken gebruik van hightech oplossingen met het modernste materieel en goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar en hebben alleen maar medewerkers die van aanpakken weten en alle vochtproblemen voor u op kunnen lossen! Ook voor dilatatie kunt u bij ons terecht. We leggen u uit wat dilatatie is.

Wat is dilatatie?

Als er over dilatatie gesproken wordt, dan gaat het over een methode om het werken van de buitenmuur op te vangen. Er worden dan een aantal open voegen aangebracht, of er wordt met indrukbaar materiaal iets gedaan voor de gesloten voegen, daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kit op een flexibele rugvulling. Het kan zijn dat het bij u erg vochtig is binnen en dat dit onder andere te maken heeft met de muren en dan kan dilatatie een oplossing zijn. Of dit ook echt zo is, kunnen onze medewerkers beoordelen wanneer zij naar u toe komen en u adviseren over vochtbestrijding.

Dilatatie

Wat kunnen wij voor u doen?

Wanneer u last heeft van vocht dan kunnen wij veel voor u betekenen. Wij komen graag een keer naar u toe, zodat wij de situatie kunnen beoordelen en aan de hand daarvan kunnen wij aangeven welke opties er zijn voor uw woning. Het kan zijn dat dilatatie een optie is, maar ook dat zullen wij aan de hand van de situatie moeten beoordelen. Wij maken graag een afspraak met u wanneer u hier vragen over heeft of wanneer u gebruik van onze diensten wilt maken.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over dilatatie? Dan kunt u altijd bellen met (0347) 37 50 59. Als u vragen heeft over de dilatatie kunt u ook een e-mail sturen naar: info@prevent-vochtwering.nl. Er kan op onze website ook gebruik worden gemaakt van het contactformulier waar u uw gegevens achter kunt laten. Een van onze medewerkers neemt dan spoedig contact met u op om alles door te nemen. Het is verstandig dat wij samen met u kijken naar een oplossing en er voor zorgen dat het vocht in uw woning verleden tijd wordt.

Direct contact!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Telefoon*

Uw woonplaats*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht