Grond injectie

Prevent: Grondverbetering op grotere dieptes

Grond injectie op grotere diepte is een moeilijke zaak en met gangbare technieken kan men hier niet komen. Prevent echter, kan dit wel. Dit vooruitstrevende bedrijf beschikt over een grondinjecteerboor. Deze machine kan zelfs tot grote diepte boren en injecteren.

Om verschillende redenen en doeleinden wordt grondinjectie toegepast. Afhankelijk van uw wensen kunnen bepaalde eigenschappen aan de grond toegevoegd worden. Vanzelfsprekend gebeurt dit in overleg met één van de Preventexperts. Immers, niet elke bodem is dezelfde. Per geval wordt bekeken welke behandeling de beste resultaten oplevert.

Prevent: Betere structuur in grondwerk

Grondinjecties vormen een uitstekend middel om eigenschappen van zand- en grindhoudende
formaties te veranderen. Door middel van grondinjectie kunnen specifieke plaatsen in grondformaties verstevigd of waterdicht gemaakt worden.

Grond injectie: Diverse mogelijkheden

Prevent is een specialist in grondinjectie en in staat om afhankelijk van uw wensen eigenschappen aan de grond toe te voegen. De beste resultaten worden behaald in zand- en grindhoudende structuren.

De belangrijkste toepassingsgebieden voor grondinjecties worden in onze brochure behandeld. Vraag daarom hier onze brochure aan!

grondinjectie-3 (1)

grondinjectie-2 (1)

Voorbeelden grond injectie

Direct contact!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Telefoon*

Uw woonplaats*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht