Grondinjectie

Prevent Vochtwering regelt de grondinjectie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u de grondverbetering op grotere dieptes uit kan voeren? Dan kunt u denken aan Prevent Vochtwering. Een grondinjectie op grotere diepte is een moeilijke zaak en met gangbare technieken kan men hier niet komen. Wij kunnen dit wel! Wij beschikken namelijk over een grondinjecteerboor. Deze machine kan zelfs tot grote diepte boren en injecteren. De grondinjectie kan om verschillende redenen en doeleinden toe worden gepast. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen en als wij deze weten dan kunnen wij bepaalde eigenschappen aan de grond toevoegen. Alles wordt gedaan in overleg met u en dan gaan wij met de grondinjectie aan de slag. Wij weten als geen ander dat niet iedere bodem hetzelfde is. Wij bekijken per situatie welke behandelingen het beste resultaat op zullen leveren.

Grondinjectie

Goed resultaat

De grondinjecties zijn een goede methode om eigenschappen van zand- en grindhoudende formaties te veranderen. Door middel van grondinjectie kunnen specifieke plaatsen in grondformaties verstevigd of waterdicht gemaakt worden en daarin kunnen wij u van dienst zijn. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Laat u het ons dan weten, zodat onze medewerkers u aan kunnen geven hoe wij goede resultaten kunnen behalen met grondinjecties. Wij hebben al veel klanten bediend met deze dienst, bent u de volgende?

Onze werkwijze

Prevent is een specialist in grondinjectie en in staat om afhankelijk van uw wensen eigenschappen aan de grond toe te voegen. De beste resultaten worden behaald in zand- en grindhoudende structuren en daar kunnen wij u alles over vertellen. U kunt bijvoorbeeld contact opnemen via het contactformulier en dan kunnen wij al uw vragen beantwoorden.

Vragen of een afspraak maken?

Als u vragen aan ons heeft kunt u deze direct stellen door te bellen met (0347) 37 50 59. Als u geen tijd heeft om te bellen of u stuurt liever een mail, dan kan dat ook. U kunt een e-mail sturen naar: info@prevent-vochtwering.nl. Wij zorgen er altijd voor dat u binnen 24 uur een reactie heeft. Als u wenst dat wij u bellen dan kunt u ook uw telefoonnummer aan ons doorgeven en aangeven wanneer wij u kunnen bellen. Er kan dan een afspraak met u gemaakt worden om de grond bij u te beoordelen en een plan van aanpak op te stellen voor het beste resultaat!

Direct contact!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Telefoon*

Uw woonplaats*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht