Kelderafdichting

Prevent Vochtwering voor uw kelderafdichting

Als u een kelder heeft, dan kan het zijn dat er vocht in de kelder aanwezig is. Dit is niet goed en wanneer u het niet op tijd opmerkt kan dit verdere schade hebben aan de kelder, de spullen in de kelder, maar ook aan de rest van de woning en uw gezondheid. Daarom kunt u maar beter op tijd een specialist inschakelen en de mogelijkheden met kelderafdichting bespreken. Wij van Prevent Vochtwering kunnen u van dienst zijn als het gaat over kelderafdichting. Wij kunnen dit klusje voor u klaren, maar wij kunnen u hierover ook eerst adviseren als u alleen meer informatie wenst.

Kelderafdichting, wij helpen u graag

Wanneer er sprake is van een lekkage in de constructie, dan kan dat grote problemen veroorzaken. De ontstane vochtproblemen leiden in het minste geval tot plaatselijke schade en soms zelfs tot een geheel verzwakte constructie. Toch merken wij dat lekkages vaak voorkomen, hierbij kunt u denken aan zwembaden, silo’s, kelders, damwanden of pijpleidingen. Als u een kelder heeft en u denkt dat er sprake is van een lekkage, gaat u er dan niet zelf mee aan de slag maar laat een specialist komen, zodat de kelderafdichting meteen uitgevoerd kan worden. Meestal zijn de lekkages het gevolg van zwakke plekken in de constructie of zelfs van een verschuiving binnen de constructie. Daarbij kunnen wij u nu van dienst zijn en alles voor u oplossen als het gaat over kelderafdichting.

Kelderafdichting

Onze werkwijze

Bij een kelder is het van belang dat u weet dat alles goed in elkaar zit en er geen sprake is van een lekkage. Als u daar zeker van wilt zijn dan kunt u onze medewerkers altijd een keer laten komen, zodat zij controleren of alles goed is. Mochten zij nu een lekkage opmerken dan zijn zij er op tijd bij en dan kan kelderafdichting de oplossing zijn van het probleem.

Contact opnemen voor meer informatie

Als u vragen heeft over kelderafdichting, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt altijd bellen met (0347) 37 50 59. Een mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden: info@prevent-vochtwering.nl. Op onze website kunt u ook het contactformulier invullen als u vragen heeft en als u dan uw mailadres of telefoonnummer achterlaat zullen wij spoedig contact met u opnemen en uw vragen over kelderafdichting beantwoorden. Onze medewerkers kunnen ook altijd bij u langs komen en dan maken wij graag een afspraak met u.

Direct contact!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Telefoon*

Uw woonplaats*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht