Optrekkend vocht

Prevent Vochtwering helpt bij optrekkend vocht

Heeft u last van optrekkend vocht? Dan kunt u het beste een bedrijf inschakelen dat u op een professionele manier kan helpen zodat het optrekkend vocht verleden tijd wordt. Daarvoor kunt u nu kiezen voor onze diensten. Wij van Prevent Vochtwering zijn een unieke duizendpoot op het gebied van vochtbestrijding en injectietechnieken. Wij kunnen optrekkend vocht bestrijden en blijvend verhelpen door gebruik te maken van een zeer breed leverings- en dienstenpakket. Het is geen pretje wanneer u last heeft van vocht in de woning en daarom staan onze gemotiveerde medewerkers voor u klaar om u te helpen. Wij hebben veel oplossingen voor u die wij in de praktijk meteen toe kunnen
passen zodat het vocht snel verleden tijd is.

Checklist optrekkend vocht

  • Behang begint los te laten
  • Plinten beginnen los te laten
  • Verf en/of pleisterwerk bladert af
  • Muffe geur
  • Schimmelplekken
  • Natte plekken

Optrekkendvocht

De situaties die net zijn benoemd zijn allemaal situaties waarin te lang is gewacht met het nemen van maatregelen. Wanneer u de schade en kosten beperkt wilt houden, is het belangrijk snel te handelen.

Onze mogelijkheden

Wij komen graag een keer bij u kijken wanneer u last heeft van vocht in de woning. Het is beter dat u er zo snel mogelijk mee naar ons komt, zodat verdere schade voorkomen kan worden. Onze medewerkers kunnen de situatie ter plaatse komen bekijken en dan kunnen zij beoordelen wat er aan gedaan kan worden en welke oplossing het beste past bij uw woning.

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over onze diensten, dan willen wij u vragen te bellen met (0347) 37 50 59. U kunt ook een mail sturen naar: info@prevent-vochtwering.nl. Op onze website kunt u ook het contactformulier invullen als u vragen heeft of een afspraak wilt maken en dan kunt u aangeven wat de wensen zijn. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

Direct contact!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Telefoon*

Uw woonplaats*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht