Vocht in huis oplossen

Vocht in huis oplossen? Kies voor Prevent Vochtwering

Als er sprake is van vocht in huis, dan wilt u dat uiteraard oplossen. Dat begrijpen wij en daarom willen wij u hierin graag ondersteunen. Het kan zijn dat u alleen advies wilt, maar wij kunnen de situatie ook bij u thuis inspecteren en het probleem met vocht in huis voor u oplossen. Prevent Vochtwering is een unieke duizendpoot op het gebied van vochtbestrijding en injectietechnieken. Wij weten van aanpakken en dankzij onze hightech oplossingen met het modernste materieel en goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers kunnen wij u dagelijks van dienst zijn.

Vocht in huis oplossen samen met ons

Voordat u het probleem met vocht in de woning op kunt lossen, is het van belang dat u weet waar het vocht vandaan komt. Wij komen regelmatig in contact met mensen die denken dat zij de oorzaak hebben gevonden, wij geven advies hoe het opgelost kan worden en vervolgens komt het terug. Helaas hebben zij de echte oorzaak dan niet gevonden en is het raadzaam dat u ons langs laat komen. Wij kunnen dan zelf op zoek gaan naar de oorzaak van het vocht in uw woning. Wij informeren dan graag over wat wij er aan kunnen doen.

Vocht in huis oplossen

Onze werkwijze

Wij hebben geen standaard werkwijze om het vocht in de woning op te kunnen lossen. De ene keer hebben we de oorzaak snel gevonden en kunnen we heel eenvoudig handelen. Soms ligt de oorzaak wat dieper en moeten wij een aantal stappen zetten om het probleem aan te pakken. Geen zorgen, wij staan voor u klaar en wij zorgen er voor dat vocht in uw huis verleden tijd wordt.

Meer informatie

Een vochtige woning is niet goed voor de woning zelf, maar ook niet voor uw gezondheid. Als u een vermoeden heeft van vocht in huis dan is het raadzaam contact met ons op te nemen. U kunt altijd bellen met (0347) 37 50 59. Als het u beter uit komt om een mail te sturen dan kan dat ook naar: info@prevent-vochtwering.nl. Wij reageren binnen 24 uur op uw mail en als u uw telefoonnummer achterlaat kunnen wij als dat nodig is meteen bellen om een afspraak te maken. Neemt u daarom contact met ons op, ook voor vrijblijvend advies.

Direct contact!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Telefoon*

Uw woonplaats*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht