Vocht in muren

Prevent Vochtwering voor vocht in muren

In de muren kan vocht voorkomen en dat is erg vervelend. Wanneer u het pas laat opmerkt of u doet er niets aan, dan kan dat grote gevolgen hebben. Dus wanneer u merkt dat er vocht aanwezig is in de woning of in de muren, dan raden wij u aan om een specialist in te schakelen. Daarvoor kunt u nu contact opnemen met Prevent Vochtwering en dan kunnen onze medewerkers bij u thuis de situatie komen beoordelen. Zij kunnen dan een inschatting maken van wat er gedaan moet worden en dan weet u ook direct waar dat u aan toe bent.

Vocht in muren aanpakken

Als er sprake is van vocht in uw woning, dan zijn onze medewerkers er om u daar op te wijzen en om aan te geven wat hier aan gedaan kan worden. Zij kunnen het probleem oplossen, maar zij kunnen u ook advies geven over hoe u dat probleem in de toekomst kunt voorkomen. Vocht is namelijk erg vervelend en u krijgt last van vochtplekken, schimmel en loslatend voegwerk. Dit bedreigt niet alleen uw huis en bezittingen, maar ook uw gezondheid en wooncomfort dat wilt u toch niet? Er is een eenvoudige manier om het overtollig vocht te verwijderen en dat is het impregneren van muren. Dit kunnen onze medewerkers voor u doen en hierdoor worden muren waterafstotend. Andere mogelijke oplossingen zijn:

  • kelderafdichting
  • injecties tegen optrekkend vocht

Voordat wij aan kunnen geven welke optie er bij uw woning past, beoordelen wij de situatie graag ter plaatse.

Vocht in muren

Vocht in muren voorkomen

Vocht kan niet altijd voorkomen worden, maar onze medewerkers kunnen u wel tips geven over wat u er aan kunt doen om de kans dat u last krijgt van vocht in de woning zo klein mogelijk te houden. Het is daarom van belang dat u tijdig in actie gaat komen wanneer u vocht in uw muren ontdekt. Zo kunt u de schade en kosten die komen kijken bij het bestrijden van vocht beperkt houden.

Wij zijn er voor u

Waar u ook vocht vindt in uw woning, boven, beneden of in de kelder, u kunt het niet altijd zelf oplossen. Daarom zijn wij er voor u en u kunt altijd bellen met (0347) 37 50 59. U kunt ook een mail sturen naar: info@prevent-vochtwering.nl. Op onze website kunt u ook het contactformulier invullen en dan zorgen wij er voor dat wij contact met u opnemen om de opties te bespreken.

Direct contact!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Telefoon*

Uw woonplaats*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht