Vochtige kelder

Prevent Vochtwering helpt u van vochtige kelder af

Heeft u een kelder en merkt u dat deze steeds vaker vochtig is en dit ook blijft? Dan is het goed dat u hier een specialist naar laat kijken. Een vochtige kelder kan namelijk nare gevolgen (vieze geur, schimmel, ongedierte) hebben wanneer hier niets aan wordt gedaan. Wij van Prevent Vochtwering kunnen u van dienst zijn op het gebied van vochtbestrijding en injectietechnieken. Wij zijn er om vocht te bestrijden en blijvend te verhelpen. Wij bieden u daarvoor een breed dienstenpakket aan en dat geldt ook voor vrijblijvend advies. Onze medewerkers komen graag een keer naar u toe om de situatie in de schatten en dan kunnen zij u ook aangeven wat er gaande is. Als er meteen gehandeld moeten worden, dan geven wij dat aan en dan gaan wij met uw toestemming aan de slag.

Vocht bestrijden met onze hightech oplossingen

Wist u dat er maar weinig bedrijven zijn die zo’n omvangrijk totaalpakket op het gebied van vochtbestrijding kunnen aanbieden en inzetten als dat wij dat doen? Dankzij onze hightech oplossingen met het modernste materieel en goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers kunnen wij u snel, en belangrijker nog, goed van dienst zijn en kunt u er op rekenen dat uw problemen rondom vocht snel verleden tijd zijn.

Vochtige kelder

Een vochtige kelder voorkomen

Het is erg praktisch om in huis een kelder te hebben, maar een vochtige kelder is niet fijn. Daarom kunnen onze medewerkers u adviseren hoe u een vochtige kelder kunt voorkomen. Heeft u een kelder en wilt u graag weten hoe de situatie nu is en hoe dat u er voor kunt zorgen dat hij niet vochtig wordt? Neemt u dan vooral contact met ons op, zodat wij u kunnen uitleggen wat u er aan kunt doen. Het zijn vaak maar kleine handelingen die u moet verrichten en waar u aan kunt denken, maar daarmee kunt u wel overlast door vocht voorkomen! Wacht niet totdat het vocht zijn intrede heeft gedaan, neem voorzorgsmaatregelen. Wij helpen u daar graag bij.

Maak nu een afspraak!

Als u een kelder heeft dan kan het fijn zijn om advies in te winnen hoe dat u een vochtige ruimte kunt voorkomen. Daarvoor kunt u altijd bellen met (0347) 37 50 59. Als u vragen heeft kunt u ook een e-mail sturen naar: info@prevent-vochtwering.nl. U kunt ook op onze website van het formulier gebruik maken en uw gegevens invullen. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen en de situatie beoordelen.

Direct contact!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Telefoon*

Uw woonplaats*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht