Vochtige muren

Vochtige muren? Trek aan de bel bij Prevent Vochtwering

Heeft u last van vochtige muren in de woning? Dan is dat niet goed. Dit wil zeggen dat er ergens iets verkeerd gaat in de woning en wanneer u hier de oorzaak niet van kunt vinden of het blijft terugkeren, dan adviseren wij u om contact op te nemen met Prevent Vochtwering. Wij zijn uw unieke duizendpoot op het gebied van vochtbestrijding en injectietechnieken. Wij bieden u een zeer breed leverings- en dienstenpak, zodat de vochtige muren aangepakt kunnen worden.

Last van vochtige muren?

Het is belangrijk dat u in een woning woont die goed is geïsoleerd en waarbij vocht geen kans krijgt. Helaas heeft u dat niet altijd voor het uitkiezen en kan het zijn dat er van de een op de andere dag ineens veel meer vocht is. Dit speelt uiteraard al langer maar eens komt er een moment waarop u het gaat merken. Dat is het moment om meteen aan de bel te trekken, zodat wij aan de slag kunnen voor u om het probleem te verhelpen. Het is namelijk niet goed als er teveel vocht in de woning is. Dit is niet goed voor de woning, maar ook niet voor uw gezondheid. Het kan ook nare gevolgen hebben voor de woning, dus tijd voor actie.

Vochtige muren

Onze aanpak dat helpt!

Wanneer u last heeft van vochtige muren dan kunt u ons langs laten komen en dan beoordelen wij de situatie. Wij zullen eerst op zoek gaan naar de oorzaak en wanneer deze zichtbaar is, kunnen wij bekijken welke oplossingen er mogelijk zijn. Wij komen regelmatig vochtige woningen tegen en daardoor hebben wij veel ervaring om ook de muren aan te pakken als daarbij sprake is van teveel vocht.

Vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Vochtige woningen zijn niet goed en daar kunnen de muren ook onder lijden. Heeft u het idee dat uw woning te vochtig is? Dan kunt u nu bellen met (0347) 37 50 59. Als u vragen heeft kunt u ook een e-mail sturen naar: info@prevent-vochtwering.nl. U kunt soms ook merken dat de muren wat vochtig, koud, klam aanvoelen en dan kan dat ook duiden op vocht, laat u het ons daarom weten zodat wij in actie kunnen komen en u kunnen helpen.

Direct contact!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Telefoon*

Uw woonplaats*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht